Левицата!“ ще остане на палатковия лагер за запазването на Паметника на

...
Левицата!“ ще остане на палатковия лагер за запазването на Паметника на
Коментари Харесай

„Левицата!“ ще остане на Паметника на Съветската армия, докато не премине опасността от премахването му

„ Левицата! “ ще остане на палатковия лагер за  запазването на Паметника на Съветската войска, до момента в който не премине заплахата от премахването му. Това оповестиха от групировката.

Пред медиите  Мая Манолова  заяви, че вдигнатият от „ Левицата! “ палатков лагер в отбрана на Паметника на Съветската войска преди 9 дни ще остане там толкоз, колкото е належащо – до момента в който заплахата от унищожаването му изчезне. Тя означи, че това е последен  „ обезверен опит на десницата за политически избирателен дял “.

Румен Петков  подчерта, че тези, които желаят унищожаването на Паметника на Съветската войска, са същите, които подвигнаха монументи на летците, бомбардирали София през Втората международна война, избили над 4500 мирни жители и разрушили над 12 000 здания. Хора, без родова и социална памет. Тези хора би трябвало да бъдат спрени поради бъдещето на София, на България и на децата ни, означи Петков.

Татяна Дончева  напомни, че събарянето на Паметника на Съветската войска се инициира от наследниците на реститутите и наследниците на Държавна сигурност.
 

 

dariknews.bg

Източник: bunt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР